Lenzen

Lenzen

De ene contactlens is de andere niet.

Wij helpen u graag aan het geschikte paar.

Voorbereiding

Voor we aan een contactlensaanpassing beginnen, checken we de algemene ooggezondheid. We meten de sterkte, de kromming en de traankwaliteit van uw ogen. Zo kunnen we met de juiste waarden aan de slag gaan. Afhankelijk van uw verwachtingen, uw werksituatie en uw persoonlijke behoeften gaan wij een geschikte lens adviseren.

Brillen
Brillen

Nog nooit lenzen gedragen? Geen stress!

Voor alles een eerste keer. Wij leggen u graag uit hoe u het best een lens kan inzetten en uitnemen. Met de juiste techniek en onze tips en tricks bent u zo vertrokken!

We starten telkens met een gratis proefpaar. Bovendien krijgt u bijhorende startersproducten mee naar huis. Zo kan u zorgeloos aan de slag gaan.

Ondervindt u tijdens de proefperiode toch moeilijkheden of discomfort? Twijfel dan niet om langs te komen. Wij staan u graag met raad en daad bij!

Nauwgezette opvolging

We kunnen van een succesverhaal spreken wanneer de contactlens op een correcte manier op het oog past en u als klant geen discomfort ervaart. Ook na de aanpasperiode bent u steeds welkom voor een algemene check up van uw ogen en lenzen.

Wij werken met alle grote producenten zoals Alcon, Bausch & Lomb, Coopervision, Johnson & Johnson. Frequente lenzen en producten hebben wij altijd op voorraad.

Brillen

Ons Aanbod

Dag

De beste hygiëne dankzij elke dag
een nieuw, fris paar.

Maand

Met het juiste onderhoudsproduct
geniet u een maand lang van een
uitstekend comfort.

Zacht

Ervaar het comfort van deze
soepele en flexibele lens.

Hard

In sommige gevallen opteren wij
voor een harder materiaal.

Multifocaal

Zowel ver als kortbij kunnen lezen
zonder behulp van een leesbrilletje?
Ook dan kan met lenzen!

Torisch

Ogen met een cilinderafwijking, beter gekend als astigmatisme, vragen een torische lens.

Kleur

Verander je oogkleur met een
getinte lens.