Aanbod

Aanbod

Op zoek naar iets hip, klassiek of tijdloos?
Met een zeer ruim aanbod aan
verschillende merken en stijlen
hebben we voor ieder wat wils
in alle prijsklassen.
Kom gerust vrijblijvend passen!

Brillen

Ons assortiment bestaat uit grote, gekende modemerken maar ook uit exclusieve kleine brillencollecties. We stellen onze collecties nauwkeurig samen en zorgen voor vernieuwing het hele jaar door. Wij luisteren naar uw wensen, geven advies, en gaan steeds op zoek naar dé beste bril. Een bril die bij uw persoonlijkheid en uitstraling past. U (er) goed laten (uit)zien, dat is onze passie!

Brillen
Brillen

Zonnebrillen

Een zonnebril, een leuk accessoire, maar ook een bescherming die nodig is. Net zoals onze huid zijn ook onze ogen gevoelig voor schadelijke UV straling. Kies daarom voor een kwalitatieve zonnebril. Het hele jaar door kan u bij ons rekenen op een stijlvol, verfrissend en divers aanbod. Leuk om te weten is dat wij steeds een aantal eindereeks monturen in de aanbieding hebben.

Kids

Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd in kinderbrillen. We gaan steeds op zoek naar de meest hippe, schattige en stoere brillen. Kinderen ravotten en spelen graag, en dan kan er wel eens iets misgaan. Daarom kiezen wij voor collecties die sterk en stevig zijn. Gaat er toch iets verkeerd? In ons eigen atelier kunnen we de bril in vele gevallen snel en gratis herstellen.

Brillen
Brillen

Sportbrillen

Sporten met uw gewone (zonne)bril kan risicovol zijn.  Bovendien is het belangrijk dat uw bril goed blijft zitten. Daarom kiest u het best voor contactlenzen of een aangepaste sportbril. Met een ruim assortiment aan sportbrillen hebben wij voor iedere sporter wat wils. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het maken en monteren van glazen op correctie in uw sportbril. Ook voor kinderen bieden wij een ruime keuze aan. Spring gerust eens binnen voor meer informatie!

Onze Merken

Hieronder vind je een greep uit onze merken.

Bij een mooie bril horen de beste glazen.