Aanbod

Glazen

Een mooie bril is belangrijk.
Het maakt deel uit van je persoonlijkheid.
Maar nog belangrijker is
de kwaliteit en de keuze van de glazen.

Verschillende soorten

Het ene brillenglas is het andere niet. Er bestaan verschillende soorten glazen: enkelvoudige glazen, computer glazen, accommodatie ondersteunende glazen, multifocale glazen, bifocale glazen, nachtzicht glazen, blauwfilter glazen, driveglazen, meekleurende glazen, zonneglazen,..

Afhankelijk van uw oogafwijking, uw beroep en uw persoonlijke behoeften adviseren wij welk type glas voor u geschikt is. Wees welkom, wij vinden graag voor u de perfecte oplossing.

Brillen
Brillen

Uw meetresultaten, even uniek als uzelf dankzij de Visioffice

In functie van de glazen gaan we verschillende metingen uitvoeren. Gaande van uw pupilafstand tot de stand van het montuur op uw gezicht. Iedere persoon in uniek. Dit vraagt ook om een unieke glascentrage. Wij werken met de meest innovatieve toestellen om u een perfect zicht te garanderen. Bovendien gebeurt de montage op een zeer nauwkeurige en professionele manier.

Topkwaliteit en service verzekerd

Als vakopticien – optometrist werken wij alleen met de beste glasleveranciers. Sinds 1984 is Essilor, de uitvinder van “Varilux”, onze hoofdleverancier. Uiteraard kunnen wij op maat van de klant ook glazen aanbieden van andere gekende leveranciers zoals Zeiss, Hoya, Rodenstock,… U ontvangt bij ieder glas een certificaat als bewijs van de kwaliteit.

Brillen